ΠΡΟΦΙΛ

profil_text_replace
Η ιστορία μας ξεκινάει το 2011 όταν και ιδρύεται η επιχείρησή μας στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου με σκοπό να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των έργων μας στο κέντρο της Αθήνας. Η άψογη συνεργασία που επιδιώκουμε με τον πελάτη καθώς και η εντιμότητα με την οποία τον αντιμετωπίζουμε οδήγησε σε μεγάλη αύξηση του όγκου εργασίας μας. Έτσι, ιδρύσαμε το υποκατάστημά μας στους Αγίους Αναργύρους προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα Δυτικά Προάστια της Αττικής και όχι μόνο.

Πολύκαρπος – Παύλος Χ. Μουρατίδης

Πολιτικός Μηχανικός Msc.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην Ξάνθη στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και επέστρεψε στην πρωτεύουσα για να εκπληρώσει το σκοπό του με αμεσότητα και ακρίβεια. Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής με μεγάλη εμπειρία σε ιδιωτικά έργα, έχοντας εκπονήσει μελέτες που αφορούν σε όλο το φάσμα της ειδικότητας του Πολιτικού Μηχανικού.

Ρωμανός – Μιχαήλ Χ. Μουρατίδης

Πολιτικός Μηχανικός Msc. – Interior Designer

Γεννημένος στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην αρχιτεκτονική & διακόσμηση εσωτερικών χώρων (interior design). Η καινοτομία και η δημιουργικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχημένης δράσης του.